Regisztrálj a kedvezményekért! 10.000 Ft felett ingyenes szállítás! 2-4 munkanapos szállítási határidő (kivéve a jelölt termékeknél)!

20% kedvezmény
Ősz kategóriában található termékekre
2022.10.01-ig

2022OSZ20

Kérdése van? girlandiart@girlandiart.hu

Blog
Dia
2022.05.04 12:00

Ötletek nyári ajtódíszekhez

Ötletek nyári ajtódíszekhez

Íme 2+1 tipp egy tökéletes nyári ajtódíszhez! Inspirálódj Te is a GirlanDiart dekorral!

Nyári ajtódísz, vagyis kopogtató ötletek

Amikor lakásdekorációra gondolsz, s próbálod az évszakhoz kötni, biztos, hogy a kopogtató lesz az első gondolatod, hiszen ez fogad rögtön, amint hazaérsz és a vendégek is ezzel szembesülnek először, amikor látogatóba érkeznek otthonodba. Már első benyomásra hangulatossá varázsolhatod egész otthonodat bárki számára egyetlen igényes, hangulatos és csodásan megmunkált kopogtatóval.

Természetesen ahány ember, annyi szokás és stílus, de számomra egyértelmű, ha nyár, akkor csupa virág és/vagy vízparti hangulat!

Manapság nagy divattá vált, hogy vízparton töltöd a nyarad egy részét, víz közelében nyaralsz és pihensz a barátokkal, családdal, legyen az tó, folyó vagy éppen tengerpart, óceán.

Bizony, nincs attól jobb érzés, mikor egy csodás dísz emlékeztet téged egy virágillatú gyönyörű virágos kertre vagy pedig a nyári melegben a víz morajlására, esetleg egy apró emlékkel megtűzve egyik nyaralásodból.

1) Tipp a vízparti hangulat előidézésére


DIY alkotócsomag megvásárlása a webshopban!

Készítsd el kopogtatódat, aminek alapja legyen egy szalma vagy polisztirol koszorú a teltsége miatt, s ezt kösd meg alapozásként bármilyen kötéllel vagy egy sima kötöző spárgával, majd dekoráld azt nyárra emlékeztető kiegészítőkkel, pl.: horgony, kagyló, tengeri csiga, nyár felirat..stb

2) Tipp a virágos dísz elkészítéséhez


Alapanyagok megvásárlása a webshopban!

Készítsd el virágos lakásdekorációdat vegyes színekben, ami előidézi számodra egy csodás virágoskert képét. A színekkel nyugodtan lehet játszani, de ha lehet, válassz inkább élénk színeket, hiszen a természetben is ilyenkor a legszínesebb minden. Készítsd el szalmakoszorúra, zöld művirágos alapra, fém karikára, fa korong alapra, szinte bármire, hiszen úgyis csupa virággal fogod körbe díszíteni. Kiegészítőknek a virágok mellé nyugodtan használj rengeteg zöldet, hiszen a nyárra a kizöldült táj és a növények is jellemzőek. Díszítsd bármilyen felirattal, szalaggal, vagy egy kis figurával, pillangóval, madárkával..stb.

+1 tipp, ami garantált siker


Alapanyagok megvásárlása a webshopban!

Válassz vesszőkoszorút!

Önmagában is csodálatos, rengeteg változata létezik formában, alapanyagban és színben is.
Nyárra a leggyakoribb és legegyszerűbb színválasztás a fehér, de választhatsz natúr, szürke, kék, rózsaszín, lila színűt is, a vessző természetességének hatását nem fogja elveszteni. Tűzdeld meg koszorúdat némi virággal, vagy zölddel, akár csak szalaggal, és egy nagyobb felirattal, s máris hangulatos nyári ajtódíszed lesz.

Tekintsd meg a Girlandiart dekor által megálmodott ajtódíszeket, inspirálódj vagy vásárolj otthonodba díszt kedvező áron!